Post by tesmirebecu on Mar 9, 2022 1:37:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
Dobře, Pákistán byl v posledních dvou týdnech, ale jsem si jistý, že se vrátím a už tam nebudu a bez ohledu na to, jak dlouho jsem v našem týmu.
Vždy se to těžko otevírá. Dvakrát jsem odinstaloval. Stále se nedaří otevřít.
Páni, to je tak butiful pes se mi líbí, ale je nudný, ale je to sososo butiful
Download Vtipy APK | APKfun.com
Dávám 1* jen a jen kvůli tomu že má jenom jednu hru až bude mít hodně her jako tom ma ta hra u mě 5*
Nefunguje
Golden garden Borůvka a Chrpa - DRANA CATERING
retardovaná hra je to špatná hra
Dobře se usmívá Hank ok
Nelze mi to stáhnout, nechápu. Ale je to super hra mám jí na tabletu u babi. ❤😇🔫
Nastavovat virové co jste to stahla nesel Facebook internet fotka tedka jde vsechno po vymazání toho to
Blbá hra
Slyšel jsem, jak kolem sebe něco otáčí pánev. Bylo to divné, ale slyšel jsem to, jen když jsem to fotil
Je to moc roztomilé
Dává to smysl alespoň zvládnutelné, ale musí to být méně na 50 %. Než ho budete moci uspat, proto jsem dal 4 hvězdičky
Hrála jsem na manželův účet a stala se závislá!! lol!! Když jsem si povídal, Tom a Hank udělali Toma docela nudným!! Byl jsem připraven vrátit se k Talking Angela ji může stále dostat, protože já jí mám nálepky!! Ale právě teď stahuji Hanka a těším se, až ho budu mít pro sebe!! Také moje štěně 🐕 je tak roztomilé, když ho slyší štěkat, jde ke dveřím a oknům a hledá ho!! lol Je mi 48 a miluji tuto hru!!!!
Ten 1 den jsem si to moc užil, ale největší problém je, že když je Hank unavený, nic nefotil 😑😑😤😤
Je to tak roztomilá hra!! Ale je to skoro 35 $ nebo 45 $ za pouhou mrkev. (Nejnižší cena) Taky není moc zábavných her, ale je to OK.. #Jednou HRU DLOUHO NEHRAME, CHYBÍ NÁM HODNĚ ZVÍŘAT, KTERÁ MI NELÍBÍ SE TOMU!!! Stejná zvířata přicházejí ve stejných hračkách ZNOVU a ZNOVU, což je taaaaak dráždivé...😢 Ntng moc. KROMĚ VŠECH TOHOTO JE TO VELMI DOBRÁ HRA♡♡ ~DÍKY.... 🌈🦄
My Talking Hank Казуални pdgl
Díky mnoha chybám je tato hra velmi pomalá, ale miluji sbírání zvířat. Jeden problém je 2X reklam.
Je to strašidelné, když dostanete upozornění, protože zvuk mě vždy vyděsí lol
Nemohu si ani užít hru, pokaždé jsou reklamy
Chápu, že je to skvělá aplikace, ale jak to, že se proboha neobjeví klávesnice, když pojmenuji své štěně Hankster? Opravte to prosím, jinak to půjde do koše.
Je to docela dobrý
Musíš na to opravit měřič spánku a mluvit s tomem, protože by měli spát celou noc. Uspal jsem svého psa a za 15 minut je vzhůru, opravte tento problém, nebo jej odinstaluji
Nejhorší hra vůbec. Mám 1 důvod. A nakonec poslední důvod. Pokud se podíváte zblízka do očí, jsou tam 2 červené tečky. Sleduje vás hacker. Tak to prosím opravte.
tato hra je pecka, jak můžeš jen to, že se to třese tak roztomilé je to tak roztomilé Nemůžu uvěřit, že je to jako tato, protože tu hru prostě miluji, nebudu ji smazat, je to tak zábavné, jen to nezkouším tak zábavné a ty chlapi vědí, že ve skutečnosti musí jít na záchod jako první, když ho pochopíte, co dělá žonglování, byl na něj naštvaný, řekl, že je chudák, a pak se na ně sloni zlobili ve vodě z nějakého důvodu venku hrát Hootie it water to je ta věc, protože neobviňuji
Vychutnejte si vynikající zážitek z přehrávání My Talking Tom Friends na PC s MEMU App Player. Je to silný bezplatný emulátor pro Android, který vám umožní
Tato hra byla pěkná, ale nenačítala se rychle, to bylo tak zajímavé
Tato hra je mimořádná, zábavná a zábavná. Je to bezpečná hra a zaměřuje se na malé děti. Líbí se mi část, kde můžete fotit různé druhy zvířat a zkoumat zvířata. Tuto hru naprosto doporučuji 😄😃😀
My Talking Hank Casual lqrl
JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test Educación qyu
Pro všechny lidi, kteří si myslí, že tato hra je nudná. Díky mé fantazii a seriálu na Netflixu je Hank legrační chytrák sedící u televize, který je ve skutečnosti chytrý. Toto je můj opion, ale každou hru Talking Animal Outfit7 vydám, dám jí 5 hvězdiček ⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌠⭐🌟. (Edit: Myslím, že by se měl více doporučit Talking Hank)
Translation_Corpus_-_Matej_Machala.txt - IS MUNI
Pěkná hra, když jsem tuto hru hrál, byla to velmi užitečná pro mého bratra, naučil se mnoho zvířat a vyfotografoval mnoho zvířat a hraním této hry byl velmi nadšený
Pomuzeta mi jak se to ma hrat
Je to úžasné, protože si můžete odpočinout a nakopnout ve své posteli, židli, autě.... Nejsou tam vůbec žádné PŘIDÁVKY Myslím, že je to dobré pro děti, které mají ADHD a jiné zdravotní problémy. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😁😁😁😁😁😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Při hraní hry můžete přehrávat hudbu.🎧🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎵🎵
Tato hra je skvělá, ale potřebuje aktualizaci nebo 2.😊😊😊😊😇😇😇😇🐕🐕🐕🐕🐶🐶🐶🐶🚽🚾🚽🚾🚽🚾🚽🚾, co můžete udělat dál umyvadlo, aby si Hank mohl umýt ruce, myslím tlapky, chci říct, že je to tak nehigenické zvláště v uzamčení COVID-19, mám pravdu?😊😊😊😊😇😇😇😇😇
UJDE TO
Tolik reklam.. Žádné aktualizace o zvířatech a místech..
Miluji tuto hru, ale problém je v tom, že má novou aktualizaci, která se mi opravdu nelíbí, takže to alespoň opravte a Tater má pravdu, vše, co řekl, je správné, ale ostatní funkce, které má, jsou tak krásné, líbí se mi, ale prosím opravte aktualizace
Velmi dobrá hra... A v této hře není připojení k Facebooku Prosím o přidání
Takhle je to dobrý ale chybí tam třeba sprchový koutek více miniher atd. Vadí mi to protože Hank se mi ze všech nejvíc líbí.Myslím tím Toma,Angelu,Gingera atd.
Před několika lety, když jsem měl tuto hru, jsme ho já a moje sestra nutili říkat legrační věci, trochu jsme se smáli, dokud neřekl něco jako "Vždy se dívám" a ztuhli jsme a já viděl něco v jeho očích, vypadalo to jako muž a běhal mi z toho mráz po zádech, takže jsem ji smazal den poté, co se to stalo, stalo se to před 5 lety a věřte mi NIKDY TUTO HRU NESTAHUJTE
Hnusný
Hrozba Viru s Názvem Trojský kůň